










Ζεσταίνετε ελαφρώς το γάλα και προσθέτετε το κονιάκ.Βουτάτε τα μπισκότα και τα στρώνετε στο ταψί.
Χτυπάτε στο μίξερ την μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη για 8 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτετε το κακάο και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί.
Βάζετε σε κατσαρόλα το γάλα και διαλύετε στο κρύο γάλα το άνθος αραβοσίτου.Προσθέτετε την ζάχαρη και ανακατεύετε συνεχώς σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Σε ένα ταψάκι βάζετε μία στρώση από μπισκότα αφού τα έχετε βουτήξει στο γάλα.
Στρώνετε από πάνω μισή από την σοκολατένια κρέμα.
Βάζετε άλλη μία στρώση από μπισκότα.
Στρώνετε την κρέμα βανίλιας.
Βάζετε μία τελευταία στρώση από μπισκότα.
Καλύπτετε το γλυκό με την υπόλοιπη σοκολατένια κρέμα.
