
Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε την μπύρα και την μαργαρίνη και αφήνετε μέχρι να λιώσει η μαργαρίνη.
Προσθέτετε το κακάο και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί.Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με το γιαούρτι.
Προσθέτετε σιγά σιγά το μείγμα με την μπύρα.
Τέλος ρίχνετε όλα μαζί αλεύρι, ζάχαρη, σόδα και αλάτι και χτυπάτε για ακόμη 1 λεπτό.
Ρίχνετε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 40'-45'.
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος.
Τρίβετε την κουβερτούρα σε ένα μπολάκι και προσθέτετε την ζεστή κρέμα γάλακτος.Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Αφήνετε το μείγμα 10 λεπτά να πήξει ελαφρά και περιχύνετε το κέικ.
