Κουλουράκια πορτοκάλι-κανέλα

Average: 4.3 (11 votes)
7 Απρ 2013
Υλικά (30 κουλουράκια):
1/2 ποτήρι ζάχαρη
1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1 κ.σ. κανέλα
3 κ.σ. κονιάκ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1/2 κ.γ. σόδα
500 γρ. αλεύρι (περίπου)
Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ αναμειγνύετε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι.

Προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να γίνει μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη.

Πλάθετε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλετε και τα τοποθετείτε σε ταψάκι με λαδόκολλα.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20 περίπου λεπτά.

Bon appetit