Μπισκότα Λεμονιού

Average: 4.5 (16 votes)
3 Φεβ 2015
Υλικά (για 15 μπισκότα):
125 γρ. βούτυρο
100 γρ. καστανή ζάχαρη
1 αυγό
ξύσμα από 1 λεμόνι
χυμό από 1/2 λεμόνι
1 βανίλια
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση :

Χτυπάτε στο μίξερ το αυγό, το βούτυρο και την ζάχαρη μέχρι να γίνουν κρέμα.

Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, βάζετε στο μίξερ το εξάρτημα για τις ζύμες και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μέιγμα.Σκεπάζετε τον κάδο με μία μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.

Παίρνετε κομμάτια από την ζύμη και φτιάχνετε τα μπισκότα.Τοποθετείτε σε χαρτί με λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 15 λεπτά.

Bon Appétit