




Σε κρύο νερό μαλακώνετε τα φύλλα ζελατίνας για λίγα λεπτά.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και την ζάχαρη.Μόλις αρχίσει να φουσκώνει η κρέμα αποσύρετε από την φωτιά και ρίχνετε τα φύλλα ζελατίνας αφού τα έχετε στύψει.Ανακατεύετε να διαλυθούν και ρίχνετε τις βανίλιες.
Αφήνετε την κρέμα να κρυώσει λίγο και μοιράζετε σε ατομικά μπολάκια.Μόλις κρυώσει η κρέμα τελείως βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Όταν είναι έτοιμα βάζετε την μαρμελάδα από πάνω και διακοσμείτε με φύλλα δυόσμου.
