
Υλικά:
2/3 της κούπας κακάο
2 κούπες ζάχαρη άχνη
100 γρ. βούτυρο
1 ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση:
1. Κοσκινίζετε πολύ καλά το κακάο με την ζάχαρη άχνη, προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και τα χτυπάμε όλα μαζί. 2. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και συνεχίζετε το χτύπημα. 3. Αδειάζετε την μερέντα σε βαζάκια. *Αν θέλετε χτυπάτε πολύ καλά φουντούκια στο multi να γίνουν σκόνη και τα προσθέτετε στο μείγμα σας. *Διατηρείται στο ψυγείο.('Οταν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε, την βγάζετε από το ψυγείο και την αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.)
Bon Appétit