
Υλικά :
200 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ. λευκή σοκολάτα
200 γρ. μπισκότα cookies με άρωμα πορτοκάλι
τρούφα κόκκινη





Εκτέλεση :
Κόβετε την σοκολάτα σε κομματάκια.
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και προσέχετε να μην κάψει.
Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος στην σοκολάτα και αφήνετε για 2 λεπτά.Στην συνέχεια ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει κρέμα.
Τρίβετε τα μπισκότα και τοποθετείτε το μείγμα για τουλάχιστον 2 ώρες στην κατάψυξη.(Εαν δεν το κάνετε τα τρουφάκια δεν θα πλάθονται.)
Με την βοήθεια ενός κουταλιού πλάθετε μικρά μπαλάκια και τα περνάτε από την τρούφα.Διατηρείτε τα τρουφάκια στο ψυγείο.
Bon Appétit