Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τζίντζερ (Gingerbread cookies)

Average: 4.6 (7 votes)
24 Δεκ 2012
Υλικά :
125 γρ. βούτυρο
125 γρ. μαργαρίνη
200 γρ. καστανή ζάχαρη
75 γρ. ζάχαρη
1 αυγό
1 κ.σ. κανέλα
1/4 κ.γ. γαρύφαλλο
1 κ.γ. τζίντζερ σκόνη
2 κ.σ. γάλα
500 γρ. αλεύρι
Εκτέλεση :

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ εκτός από το αλεύρι μέχρι να μαλακώσει το βούτυρο.

Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.

Απλώνετε την ζύμη σε ένα χοντρό φύλλο σε μία επιφάνεια εργασίας και με ένα κουπάτ κόβετε σε ότι σχήμα θέλετε. 

Απλώνετε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 C για 20'-25'.

Bon Appétit