







Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν, την ζάχαρη, το αλάτι και το κακάο.
Προσθέτετε τα αυγά, την λιωμένη μαργαρίνη και τέλος το αλεύρι σιγά σιγά.
Τοποθετείτε σε καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 50 λεπτά.
Φτιάχνετε μία ganache σοκολάτας.Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνετε σε ένα μπολ στο οπόιο έχετε θρυματίσει την σοκολάτα.Ανακατεύετε καλά να λιώσει η σοκολάτα και βάζετε στο ψυγείο 1 ώρα να πήξει.
Θρυματίζετε το κέικ με τα χέρια σας να το κάνετε ψίχουλα.Προσθέτετε την σφιχτή ganache και το κονιάκ.
Ζυμώνετε να ενωθούν καλά.
Πλάθετε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετείτε 4 ώρες στο ψυγείο να σφίξουν.
Στη συνέχεια λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.Βάζετε σε κάθε μπαλάκι ένα ξυλάκι και το βουτάτε στη σοκολάτα.Τέλος πασπαλίζετε με τρούφα.
