Cupcakes με γέμιση μαρμελάδα

Average: 4.8 (4 votes)
28 Δεκ 2012
Υλικά (20 cupcakes) :
230 γρ. μαργαρίνη
230 γρ. ζάχαρη
230 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 αυγά
1 βανίλια
4 κ.σ. γάλα
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
μαρμελάδα φράουλα για γέμιση
Για το frosting-επικάλυψη :
450 γρ. ζάχαρη άχνη
170 γρ. μαργαρίνη
1 βανίλια
2 κ.σ. γάλα
Εκτέλεση :

Χτυπάτε πολύ καλά με το μίξερ την ζάχαρη με την μαργαρίνη μέχρι να ασπρίσει.

Προσθέτετε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζετε το χτύπημα.Έπειτα προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά.

Μοιράζετε το μείγμα στις θήκες για μάφιν.Γεμίζετε τα 2/3 της κάθε θήκης γιατί φουσκώνουν.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 20'.

Όταν κρυώσουν τα μάφιν με ένα μαχαιράκι αφαιρείτε το εσωτερικό τους προσεκτικά να μην φτάσετε μέχρι κάτω.

Έπειτα με ένα κουταλάκι γεμίζετε με μαρμελάδα.

Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά για την επικάλυψη μέχρι να αφρατέψουν.Βάζετε την επικάλυψη σε κορνέ και γαρνίρετε τα μάφιν.

Bon Appétit