






Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τις ζάχαρες.
Στην συνέχεια προσθέτετε το αυγό και την βανίλια και συνεχίζετε το χτύπημα.
Κοσκινίζετε μαζί το αλεύρι, την σόδα, το μπέικιν και το αλάτι και τα προσθέτετε στο παραπάνω μείγμα.Ανακατεύετε λίγο ακόμη να ενσωματωθούν τα υλικά και προσθέτετε την σοκολάτα και τα πορτοκαλάκια.
Μεταφέρετε την ζύμη σε ένα γυάλινο πιάτο και σκεπάζετε με μεμβράνη.Αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 24 ώρες.
Όταν η ζύμη είναι έτοιμη πλάθετε μπαλάκια των 50 γρ. το καθένα και τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα πολύ αραιά γιατί απλώνουν.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 12 λεπτά.Βγάζετε από τον φούρνο και αφήνεται για 5-6 λεπτά να σταθούν και έπειτα μεταφέρετε σε άλλο σκεύος.Αν επιχειρήσετε να τα βγάλετε από το ταψί αμέσως θα διαλυθούν.
