
Υλικά (2 μερίδες):
250 γρ. ζυμαρικά ολικής αλέσεως
1 κολοκυθάκι κομμένο σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
1 καρότο κομμένο σε λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Για την σος γιαουρτιού :
3-4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. ελαιόλαδο
φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά)



Εκτέλεση :
Κόβετε τα λαχανικά σε λωρίδες.
Σε ελαιόλαδο σοτάρετε το σκόρδο και προσθέτετε τα λαχανικά.Αλατίζετε και σοτάρετε τα λαχανικά μέχρι να ψηθούν.Φροντίζετε να μην παραψηθούν αλλά να παραμείνουν τραγανά.
Παράλληλα βράζετε τα ζυμαρικά και 1 λεπτό πριν είναι έτοιμα τα μεταφέρετε με λίγο από το νερό τους στα λαχανικά.Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε με την σος γιαουρτιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Bon Appétit