




Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 400 ml νερό, το ζελεδάκι και το καρότο κομμένο σε μικρά κυβάκια.Αφήνετε να βράσει και ρίχνετε την κινόα.Χαμηλώνετε την φωτιά και βράζετε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να φουσκώσει η κινόα και να απορροφήσει όλα το νερό.
Παράλληλα ετοιμάζετε τον σολομό.Καλύπτετε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και τοποθετείτε τα φιλέτα σολομού.Αλατοπιπερώνετε, ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C για περίπου 30 λεπτά.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι σοτάρετε σε ελαιόλαδο για λίγα λεπτά το κρεμμύδι, το σκόρδο, την κόκκινη πιπεριά και το τριμμένο τζίντζερ.
Τέλος ανακατεύετε σε ένα μεγάλο μπολ την βρασμένη κινόα, τον σολομό κομμένο σε μικρότερα κομμάτια, τα ψημμένα λαχανικά και το μπρόκολο.Ραντίζετε αν θέλετε με λίγο ελαιόλαδο.
