








Κόβετε τα λαχανικά σε μεγάλους κύβους.Σοτάρετε στο ελαιόλαδο με την εξής σειρά.Πρώτα το κρεμμύδι, μετά τις μελιτζάνες και στη συνέχεια τις πιπεριές και τις μελιτζάνες.
Στη συνέχεια προσθέτετε τις ντομάτες τις οποίες έχετε κόψει σε κύβους.Δεν τις πολτιποιείτε.Αφήνετε λίγα λεπτά να πάρει μία βράση και αλατοπιπερώνετε.
Σε ένα πυρέξ βάζετε λίγο ελαιόλαδο και στρώνετε μία στρώση από λαζάνια.
Προσθέτετε λίγα από τα λαχανικά και στη συνέχεια ξανά λαζάνια.Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικάσία άλλες 2 φορές.
Βάζετε μία τελευταία στρώση από λαζάνια και τέλος ρίχνετε την μπεσαμέλ.
Σε 200 ml γάλα διαλύετε το αλεύρι και το κορν φλάουρ.
Ζεσταίνετε το υπόλοιπο γάλα (δλδ το 1 λίτρο) και ρίχνετε το παραπάνω μείγμα.Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει.
Μόλις πήξει ρίχνετε την μαργαρίνη.Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα αυγά ένα ένα ανακατεύοντας πάρα πολύ γρήγορα.Τέλος αλατοπιπερώνετε.
