
Υλικά (2-3 μερίδες):
250 γρ. λιγκουίνι
1 κολοκυθάκι κομμένο σε λωρίδες
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
100 γρ. τυρί κρέμα
δυόσμο
αλάτι
πιπέρι



Εκτέλεση :
Βράζετε τα ζυμαρικά και παράλληλα σε ένα μπολάκι ανακατεύετε το τυρί κρέμα με λίγο από το ζουμί που βράσουν τα μακαρόνια.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιό λαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Στη συνέχεια προσθέτετε τα κολοκυθάκια και αφήνετε για λίγα λεπτά να μαραθούν.Φροντίστε να μείνουν τραγανά.
Προσθέτετε τα βρασμένα ζυμαρικά, το τυρί κρέμα και το δυόσμο και ανακατεύετε.

Bon Appétit