Λιγκουίνι με σολομό και βότκα

Average: 4.6 (5 votes)
Υλικά ( 4 μερίδες):
1 πακέτο λιγκουίνι
3 φιλέτα σολομό
400 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι
2-3 σφηνάκια βότκα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
μισό ματσάκι άνηθο
παρμεζάνα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :

Βράζετε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε στο λάδι 2'-3'.

Στην συνέχεια προσθέτετε το φιλέτο και όταν αρχίσει να ασπρίζει σβήνετε με την βότκα και αφήνετε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Όταν εξατμιστεί προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και την αφήνετε να δέσει. Σερβίρετε την σάλτσα πάνω από τα λιγκουίνι.Προσθέτετε παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και άνηθο.

Bon appetit