
Υλικά (2 μερίδες):
200 γρ. σολομό
1 μικρό μπουκέτο μπρόκολο
250 γρ. λιγκουίνι
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σφηνάκι βότκα
100 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη



Εκτέλεση :
Σε ελαιόλαδο σοτάρετε τον σολομό κομμένο σε κύβους μαζί με το σκόρδο.Μόλις ψηθεί ο σολομός σβήνετε με την βότκα.
Προσθέτετε τις φουντίτσες από το μπρόκολο αφού πρώτα τις έχετε βράσει για 7-8 λεπτά.
Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει μία βράση προσθέτετε τα βρασμένα ζυμαρικά με λίγο από το ζουμί τους για να δέσει η σάλτσα.Σερβίρετε ζεστό και με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Bon Appétit