Μεξικάνικο Ρύζι

Average: 4.7 (12 votes)
Υλικά:
1 κούπα ρύζι μπασμάτι
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
2 κ.σ. ελιές σε ροδέλες
4 κ.σ. καλαμπόκι
4 κ.σ. φασόλια μαυρομάτικα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
κρόκο κοζάνης
Εκτέλεση:

Βράζετε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Προς το τέλος ρίχνετε τον κρόκο κοζάνης να κιτρινίσει το ρύζι.Μόλις βράσει στραγγίζετε καλά.Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και την πιπεριά και ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά.

Σε ένα γουόκ ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαραθούν.

Προσθέτετε το βρασμένο ρύζι και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.

Bon Appétit