Πέννες με πέστο βασιλικού και τόνο

Average: 4.5 (11 votes)
9 Οκτ 2014
Υλικά :
500 γρ. πέννες ή ότι άλλο ζυμαρικό θέλετε
200 γρ. πέστο βασιλικού σπιτικό ή έτοιμο
1 μεγάλη κονσέρβα τόνο
παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα για το σερβίρισμα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πέστο βασιλικού :
Εκτέλεση :

Βράζετε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.Στραγγίζετε και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν. 

Αναμειγνύετε τα ζυμαρικά με το πέστο βασιλικού.Δείτε την συνταγή για το πέστο εδώ.

Τέλος προσθέτετε τον τόνο και ανακατεύετε ελαφρώς.Σερβίρετε με παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Bon Appétit