
Ζυμώνετε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί μέχρι να γίνει μία λεία μπάλα.Αφήνετε την ζύμη τυλιγμένη με μεμβράνη περίπου 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Παίρνετε ένα μέρος από την ζύμη και το ανοίγετε με τον λεπτό πλάστη σε όσο πιο λεπτό φύλλο μπορείτε.Θα χρειαστεί αρκετό αλεύρι για το άνοιγμα γιατί αλλίως θα κολλάει ζύμη.
Στην συνέχεια κόβετε το φύλλο σε παραλληλόγραμμα και τοποθετείτε 1 κουταλάκι από την γέμιση.Βρέχετε με ένα πινελάκι τα κενά.
Διπλώνετε την ζύμη όπως βλέπετε στην φωτογραφία και πατάτε καλά να φύγει ο αέρας και να κολλήσουν καλά τα δύο φύλλα της ζύμης.
Κόβετε την ζύμη σε μικρά τετράγωνα με το ειδικό οδοντωτό εργαλείο.
Τοποθετείτε τα ραβιόλι σε λαδόκολλα και τα σκεπάζετε με μία πετσέτα για να μην ξεραθούν μέχρι να τα βράσετε.
Σε ελαιόλαδο σοτάρετε το κρεμμύδι.Στην συνέχεια προσθέτετε το σπανάκι και το σοτάρετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του.Αλατοπιπερώνετε σβήνετε το μάτι και προσθέτετε τον φρέσκο δυόσμο.
Βάζετε τα σπανάκια σε ένα μπολ, τα ανακατεύετε με τα τυριά και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Σοτάρετε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτετε τον πελτέ ντομάτας.
Προσθέτετε τις πολτοποιημένες ντομάτες, τα φρέσκα μυρωδικά και αλατοπιπερώνετε.Σιγοβράζετε την σάλτσα για περίπου 30 λεπτά μέχρι να δέσει.
Βράζετε τα ραβιόλι για 4-5 λεπτά, τα στραγγίζετε, τα ανακατεύετε με την σάλτσα και τα σερβίρετε αμέσως.