Τορτελίνια με κόκκινη σάλτσα

Average: 5 (1 vote)
16 Οκτ 2012
Υλικά (4 μερίδες):
1 πακέτο τορτελίνια
1 κρεμμύδι
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 πιπεριά
1 κουτί ντοματάκι κον-κασέ ή 2 κ.σ. πελτέ (αραιωμένες σε ένα ποτήρι νερό)
1 κρέμα γάλακτος (250 ml)
1 κούπα κίτρινο τυρί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :

Βράζετε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.

Στην συνέχεια ρίχνετε τον πελτέ με το νερό και σιγοβράζετε για περίπου 20΄.

Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και βράζετε για άλλα 5 λεπτά. Ενώνετε τα τορτελίνια με τη σάλτσα και τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.Πασπαλίζετε με το τυρί.Ψήνετε στους 200 C σε προθερμασμένο 

φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Bon Appétit