Υλικά:
1 πακέτο μακαρόνια
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 κούπα ελιές Καλαμών σε ροδέλες
τριμμένη φέτα
ρίγανη
Εκτέλεση:
Βράζετε τα μακαρόνια, τα στραγγίζετε και τα βάζετε στην άκρη.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρεται σε μέτρια φωτιά το σκόρδο μέχρι να πάρει χρώμα και να αρωματίσει το ελαιόλαδο.Όταν είναι έτοιμο το αφαιρείτε από την κατσαρόλα.
Ρίχνετε στο λάδι τις ελιές και συνεχίζετε να σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτετε τα μακαρόνια, την τριμμένη φέτα και ανακατεύετε.Σερβίρετε ζεστά με λίγη ρίγανη.

Bon appetit