Γαριδοπίλαφο

Average: 5 (2 votes)
10 Απρ 2012
Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. κατεψυγμένες γαρίδες (μικρές,καθαρισμένες)
1 συσκευασία ντομάτα κον κασέ
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κούπα νερό (200 ml)
αλάτι
πιπέρι
μαιντανό (προαιρετικά)
ρύζι για πιλάφι
Εκτέλεση

Βάζετε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Ρίχνετε τις πιπεριές και τις αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν.

Έπειτα βάζετε τη ντομάτα κον κασέ.

Όταν πάρει βράση ρίχνετε τις γαρίδες όπως είναι (δεν τις ξεπαγώνετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να μυρίσουν).Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, το νερό και αφήνετε να σιγοβράσει. Παράλληλα βράζετε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Μετά από περίπου 30' η σάλτσα είναι έτοιμη. Σερβίρετε την σάλτσα με το ρύζι

Bon appetit