Υλικά (4 μερίδες)
1 φιλέτο σολωμού
1 μελιτζάνα
2 κόκκινες πιπεριές
2 πράσινες πιπεριές
2 μέτριες πατάτες
2 μέτριες πατάτες
1 κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβετε τα λαχανικά σε ροδέλες και τα τοποθετείτε σε ένα πυρέξ.Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1 φλυτζάνι νερό και ανακατεύετε. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε τα λαχανικά για περίπου 45' στους 180 βαθμούς
Παράλληλα, πλένετε το φιλέτο σολωμού, το τεμαχίζετε σε μερίδες και αλατοπιπερώνετε.
Μετά από 45' αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και τοποθετείτε πάνω από τα λαχανικά το σολωμό με το δέρμα προς τα κάτω.Ψήνετε για 15'-20' ακόμη.
Bon appetit