Τσιπούρες ψητές

Average: 4 (4 votes)
Υλικά (4 μερίδες):
4 τσιπούρες
ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
ρίγανη
αλάτι
Εκτέλεση:

Πλένετε καλά τα ψάρια,τα χαράζετε και τα αλατίζετε .Αναμειγνύετε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού και την ρίγανη.

Περνάτε τα ψάρια ένα ένα από το λαδολέμονο.

Σε μία γάστρα ή σε ένα ταψί βάζετε αρκετό νερό και τοποθετείτε την σχάρα.

Τοποθετείτε πάνω τις τσιπούρες.Ψήνετε στο grill για περίπου 20'.Κάθε τόσο γυρνάτε τις τσιπούρες και τις αλείφετε με λίγο λαδολέμονο.Είναι έτοιμες μόλις πάρουν χρώμα.

Bon appetit