
Υλικά (2 μερίδες):
3 φιλέτα γλώσσα
1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση:
Λαδώνετε ένα ταψάκι, τοποθετείτε τα φιλέτα και τα αλατίζετε.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε την φρυγανιά, την μουστάρδα και το ελαιόλαδο.Γίνεται ένα παχύ μείγμα
Βάζετε ένα στρώμα από αυτό το μείγμα πάνω στα φιλέτα ψαριού. Ψήνετε στους 180 C για περίπου 35'-45' μέχρι να γίνει ωραία κρούστα.
Bon appetit