Tαρτάρ σολομού

Average: 5 (3 votes)
15 Απρ 2013
Υλικά:
400 γρ. σολομό (Προσοχή ο σολομός πρέπει να είναι πολύ φρέσκος.)
Για την μαρινάδα :
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 lime χυμό και ξύσμα
1 κ.γ. τζίντζερ
χοντρό αλάτι
πιπέρι
άνηθο
Εκτέλεση:

Κόβετε το σολομό σε μικρά κομμάτια και τον ανακατεύετε καλά με την μαρινάδα.Aφήνετε για μια ώρα στο ψυγείο.Όταν τον βγάλετε βλέπετε ότι έχει ψηθεί με το αλάτι και το όξινο του χυμού.

Μαγειρεύετε στον ατμό ένα κολοκύθι και βράζετε λευκό ρύζι για συνοδευτικό.

Bon appetit