
Υλικά :
4 χωριάτικα λουκάνικα
500 γρ. ντοματοχυμό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. φρέσκο σπανάκι
αλάτι
πιπέρι
βασιλικό ξερό
ελαιόλαδο



Εκτέλεση :
Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε ελαιόλαδο να καλυφτεί ο πάτος.Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτετε τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες.
Στη συνέχεια προσθέτετε τον ντοματοχυμό και 1/2 κούπα νερό.Ρίχνετε τον βασιλικό και αλατοπιπερώνετε.Σιγοβράζετε για 10 περίπου λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σβήνετε το μάτι και προσθέτετε το σπανάκι.Ανακατεύετε για 1 λεπτό και σερβίρετε.
Bon Appétit