




Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί για τα μπιφτέκια και ζυμώνετε καλά.Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο 3 ώρες περίπου.
Πλάθετε 8 ισομεγέθη μπιφτέκια.
Λαδώνετε ένα σχαροτήγανο και ψήνετε τα μπιφτέκια για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά ώστε να θωρακιστούν τα μπιφτέκια και να κρατήσουν μέσα τα ζουμιά τους.
Μεταφέρετε τα μπιφτέκια σε ένα ταψάκι και ψήνετε σε δυνατή θερμοκρασία στο φούρνο για 20 λεπτά να ψηθούν καλά μέχρι μέσα.
Αν θέλετε τα μπιφτέκια πιο ελαφριά μπορείτε να σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο και έπειτα να τα προσθέσετε στον κιμά.
