Πανσέτες

Average: 5 (1 vote)
9 Ιαν 2013
Υλικά :
6 πανσέτες
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. μουστάρδα
1 ποτήρι λευκό κρασί
χυμό από μισό λεμόνι
πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :

Κάνετε μια μαρινάδα.Ανακατεύετε το κρασί, το λεμόνι, την μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.Τοποθετείτε τις πανσέτες μέσα στη μαρινάδα και τις αφήνετε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.

Σε ένα τηγάνι βάζετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σωτάρετε τις πανσέτες και από τις 2 πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.

Bon Appétit