
Υλικά :
1/2 κιλό χοιρινό για τηγανιά
2 πιπεριές
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. πάπρικα
ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
2 σφηνάκια τσίπουρο

Εκτέλεση :
Τσιγαρίζετε το κρέας στο ελαιόλαδο για 5'-6', μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτετε τις πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 3-4΄.
Σβήνετε με το τσίπουρο και αφήνετε να εξατμιστεί το αλκοόλ.Προσθέτετε πάπρικα, αλάτι, πιπέρι. Αραιώνετε τη μουστάρδα σε 1 φλυτζάνι νερό και περιχύνετε την τηγανιά.Μόλις το κρέας πιει όλα τα υγρά του και μείνει με το λάδι του προσθέτετε τη ρίγανη και την σερβίρουμε ζεστή.

Bon Appétit