Φιλέτο μοσχάρι με σος κρασιού

Average: 4 (5 votes)
28 Φεβ 2013
Υλικά :
2 φιλέτα μοσχάρι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Για την σος:
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση:
Για το μοσχάρι :

Αλατοπιπερώνετε πολύ καλά τα φιλέτα.Σε ένα τηγάνι-σχάρα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Τοποθετείτε τα φιλέτα και τα ψήνετε και από τις δύο πλευρές.

Για την σος :

Ζεσταίνετε το κρασί σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μείνει το 1/4.(Περίπου 8'-10 '). Αφαιρείτε από τη φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια πηχτή σος. Προσθέτετε λίγο αλάτι και περιχύνετε πάνω από τα φιλέτα.

Bon Appétit