Γεμιστά μανιτάρια

Average: 4.3 (4 votes)
9 Απρ 2013
Υλικά:
20 μανιτάρια άσπρα
1 κρεμμύδι ξερό στο multi
1 κρέμα γάλακτος (200 ml)
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 φέτες τυρί κίτρινο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:

Καθαρίζετε με μια βρεγμένη πετσέτα τα μανιτάρια ή τα ξεφλουδίζετε.Βγάζετε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα καθαρίζετε με λίγο χαρτί κουζίνας ή μία πετσέτα.(Τα μανιτάρια δεν τα πλένετε με νερό γιατί τους προσθέτετε υγρασία.)

Κόβετε το ποδαράκι,πετάτε το κάτω μέρος,το καθαρίζετε και το υπόλοιπο το ψιλοκόβετε.Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με τα ψιλοκομμένα “ποδαράκια“ των μανιταριών.Τσιγαρίζετε 3-4 λεπτά.

Προσθέτετε το μαϊντανό, την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο κασέρι.

Με ένα κουτάλι γεμίζετε τα μανιτάρια.Ψήνετε στους 200 βαθμούς μέχρι να κοκκινίσει η γέμιση.

Bon appetit