Κολοκυθάκια Τηγανιτά

Average: 5 (1 vote)
6 Νοε 2012
Υλικά :
3 φλυτζάνια μπύρα
2 φλυτζάνια αλεύρι
4 μεγάλα κολοκύθια
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :

Αδειάζετε την μπύρα σε μπολ και λίγο-λίγο ρίχνετε το κοσκινισμένο αλεύρι και λίγο πιπέρι. Ανακατεύετε καλά με το σύρμα μέχρι να έχετε έναν χυλό όχι πολύ σφιχτό.

Στην συνέχεια πλένετε τα κολοκυθάκια, τα κόβετε σε ροδέλες και ρίχνετε λίγο αλάτι.Στη συνέχεια τα σκουπίζετε σε πετσέτα ή σε χαρτί κουζίνας, να στεγνώσουν καλά.

Βουτάτε την κάθε φέτα κολοκυθιού στο χυλό. 

Τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.Τοποθετείτε τα κολοκυθάκια σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν και σερβίρετε. 

Bon Appétit