Λάχανο Λαδερό

Average: 5 (1 vote)
30 Ιαν 2013
Υλικά :
1 μέτριο λάχανο
2 καρότα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 συσκευασία ντοματοχυμό
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. ξερό δυόσμο
1 κ.γ. ξερή ρίγανη
Εκτέλεση :

Κόβετε το λάχανο.

Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο.

Προσθέτετε τις ψιλοκομμένες πιπεριές.

Τα ψιλοκομμένα καρότα.

Ρίχνετε την σάλτσα ντομάτας και αλατοπιπερώνετε.

Προσθέτετε το λάχανο και τα μυρωδικά.Ρίχνετε λίγο νερό και αφήνετε να βράσει για σε μέτρια φωτιά για περίπου 30'.

Bon Appétit