Πατάτες ακορντεόν

Average: 5 (4 votes)
26 Ιαν 2014
Υλικά :
πατάτες μικρές
ελαιόλαδο
χοντρό αλάτι
δενδρολίβανο
1 κ.γ. σκόνη σκόρδο
Εκτέλεση :

Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε κάθετα σε λεπτές φέτες.Προσοχή να μην τις κόψετε μέχρι κάτω.Τις βάζετε σε ένα πυρέξ και τις αλατίζετε καλά και στις εγκοπές τους.Έπειτα ραντίζετε με ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με το δενδρολίβανο.Ψήνετε στους 200 C για περίπου 1 ώρα μέχρι να ροδίσουν και να τραγανίσουν.

Bon Appétit