Πατάτες Country

Average: 4.8 (13 votes)
21 Οκτ 2014
Υλικά :
8 μέτριες πατάτες
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
θυμάρι
δεντρολίβανο
σκόρδο σκόνη ή πολύ ψιλοκομμένο
πάπρικα
Εκτέλεση :

Πλένετε τις πατάτες πολύ καλά και τρίβετε την φλούδα με ένα σφουγγαράκι να καθαρίσει.Βράζετε ολόκληρες με την φλούδα για 10 λεπτά και αφήνετε να κρυώσουν.Στη συνέχεια κόβετε τις πατάτες κυδωνάτες και τις απλώνετε σε μεγάλο ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.

Ραντίζετε με ελαιόλαδο και ρίχνετε όλα τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά.Ανακατεύετε καλά με τα χέρια σας.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C για περίπου 30 λεπτά μέχρι να γίνουν οι πατάτες τραγανές.Τρώγονται ζεστές.

Bon Appétit