Γεμιστές πιπεριές φλωρίνης

Average: 5 (1 vote)
6 Μαρ 2014
Υλικά :
4 πιπεριές κόκκινες
τυρί φέτα
ελαιόλαδο
ρίγανη
Εκτέλεση :

 Πλένετε τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψάκι.Ψήνετε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν.(Τρυπάτε με ένα πιρούνι για να ελέγξετε.)

 Σε ένα μπολ βάζετε το τυρί, το λάδι, την ρίγανη  και ανακατεύετε μέχρι  να γίνουν μια σφικτή κρέμα.Μόλις ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνετε να κρυώσουν και μετά τις ξεφλουδίζετε.Κόβετε τα κοτσάνια και τις γεμίζετε με το τυρί.

Tις βάζετε στο ταψάκι και τις ψήνετε για 15  λεπτά.

Bon Appétit