
Υλικά (4 μερίδες):
1 κιλό πράσα
4 μέτρια καρότα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι ντοματοχυμό
δυόσμο
μαιντανό
αλάτι
πιπέρι
κόκκους πιπέρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση :
Κόβετε τα πράσα σε κομμάτια.
Ψιλοκόβετε τα λαχανικά και τα μυρωδικά.
Ρίχνετε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί προσθέτετε τα πράσα.Αφήνετε 5' να τσιγαριστούν.
Στη συνέχεια προσθέτετε τα λαχανικά, τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνετε.
Ρίχνετε την σάλτσα ντομάτας, ένα ποτηράκι του κρασιού νερό και αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου 45'.
Bon Appétit