



Καθαρίζετε τα κρεμμύδια, τα πλένετε και τα αφήνετε να στραγγίσουν.Καλύπτετε τον πάτο της κατσαρόλας με ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια ολόκληρα για 5 λεπτά μαζί με την κανέλα.Έπειτα σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε για 20-25 λεπτά.Ανακατεύετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Στην συνέχεια προσθέτετε τα μανιτάρια και αφήνετε να σοταριστούν για περίπου 10 λεπτά.Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τα φύλλα δάφνης.
Μόλις σοταριστούν τα μανιτάρια σβήνετε με το μπαλσάμικο.Αφήνετε να εξατμιστεί το ξύδι και ρίχνετε την ντομάτα.Σιγοβράζετε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
