Χρωματιστά Φασολάκια

Average: 4.5 (2 votes)
Υλικά (2-3 μερίδες)
500 γρ. φασολάκια (κατεψυγμένα)
1 μέτριο κρεμμύδι
1 ντομάτα
2 καρότα
2 κ.σ. πελτέ
1/2 κούπα καλαμπόκι
αλάτι
πιπέρι
δάφνη (προαιρετικά)
μαϊντανό (προαιρετικά)
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 1' και στην συνέχεια προσθέτετε την ντομάτα, την οποία έχετε κόψει σε κύβους και τσιγαρίζετε για 3'

Στην συνέχεια προσθέτετε 2 κούπες ζεστό νερό, 2 κ.σ. πελτέ, αλάτι , πιπέρι, δάφνη και όταν πάρουν μια βράση ρίχνετε και τα φασολάκια.Χαμηλώνετε την φωτιά και τα αφήνετε να σιγοβράσουν.

Μετά από 30' προσθέτετε τα καρότα που έχετε κόψει σε κύβους, μισό φλυτζάνι καλαμπόκι και βράζετε για άλλα 10'-15'.(εάν χρειάζεται προσθέτετε και λίγο νερό).

Bon appetit