Ζαμπονοκασερόπιτα

Average: 4 (2 votes)
29 Ιαν 2013
Υλικά (4 κομμάτια):
1 φύλλο σφολιάτας
4 κ.σ. κέτσαπ
4 φέτες ζαμπόν
4 φέτες κασέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:

Κόβετε την σφολιάτα σε 8 ίσα μέρη.

Παίρνετε ένα κομμάτι και απλώνετε 1 κ.σ. κέτσαπ.Βάζετε μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα κασέρι σε λωρίδες.

Παίρνετε το άλλο φύλλο και σκεπάζετε.Κλείνετε τις άκρες με τα δάχτυλα.(Βουτάτε τα δάχτυλα σε λίγο νερό για να κολλήσει καλά η σφολιάτα.)

 

Αλείφετε από πάνω με λίγο ελαιόλαδο ή αυγό και τοποθετείτε στην λαδόκολλα.Κάνετε το ίδιο και με τα υπόλοιπα κομμάτια σφολιάτας.Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 20'-30'.

Bon Appétit