
Υλικά :
8 φέτες μπαγκέτα
100 γρ. μοτσαρέλα
100 γρ. ρόκα (baby)
5 ντοματίνια
Για το ντρέσινγκ :
60 ml ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :
Για να φρυγανίσετε το ψωμί βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετείτε τις φέτες του ψωμιού. Ψήνετε στο γκριλ για 2 λεπτά από την μία πλευρά και 1 λεπτό από την άλλη.
Βάζετε μια φέτα μοτσαρέλα σε κάθε φέτα ψωμιού.Βάζετε λίγη ρόκα και προσθέτουμε 2-3 φέτες από τα ντοματίνια.Ρίχνετε λίγες σταγόνες από το ντρέσινγκ πάνω στα κροστίνι πριν τα σερβίρετε.
Για το ντρέσινγκ :
Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε με ένα σύρμα.Προσθέτετε τη ρόκα να μαριναριστεί.

Bon Appétit