







Τσιγαρίζετε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τις πιπεριές ψιλοκομμένα.
Προσθέτετε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες.Ρίχνετε τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνετε.Αφήνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.Αφήνετε την γέμιση να κρυώσει.Αν έχει ακόμη υγρά προσθέτετε λίγη φρυγανιά τριμμένη.
Σε ένα μπολ βάζετε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν.Τρίβετε στον τρίφτη το παγωμένο βιτάμ.
Ανακατεύετε με τα δάχτυλα να γίνει μια ζύμη ψιχουλιαστή.
Προσθέτετε το παγωμένο νερό λίγο λίγο μέχρι να γίνει μία ζύμη.(Μπορεί να μην χρειαστεί όλο το νερό.)
Χωρίζετε την ζύμη σε 2 μπαλάκια.Ανοίγετε το ένα μπαλάκι σε φύλλο λίγο μεγαλύτερο από το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε.Στρώνετε το φύλλο σε βουτυρωμένο ταψί και αδειάζετε την γέμιση.
Ανοίγετε και το άλλο φύλλο και το βάζετε πάνω από την γέμιση.Χαράζετε ελαφρά και αν θέλετε ραντίζετε με νερό και πασπαλίζετε με σουσάμι.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για περίπου 45 λεπτά.
