Μπρουσκέτες με χαμόν

Average: 5 (6 votes)
9 Ιουν 2014
Υλικά :
1 γαλλική μπαγκέτα
χαμόν
1 βαζάκι σπιτική σάλτσα
2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση :

Κόβετε την μπαγκέτα σε φέτες και με ένα πινέλο τις αλείφετε με ελαιόλαδο.Τρίβετε το σκόρδο με την κομμένη πλευρά πάνω στις φέτες, ώστε να αφήσει το άρωμα του διακριτικά.Τοποθετείτε τις φέτες σε ένα ταψί και τις ψήνετε στο γκριλ του φούρνου μέχρι να πάρουν χρώμα.

Τις βγάζετε από τον φούρνο και τις αφήνετε να κρυώσουν.Βάζετε μια κουταλία από την σάλτσα ντομάτας και απο πάνω το χαμόν.

Bon Appétit