
Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε το χλιαρό νερό με την μαγιά και την ζάχαρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το αλεύρι, το αλάτι, το ελαιόλαδο και ρίχνετε το παραπάνω μείγμα.Ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.Μην προσπαθήσετε να ζυμώσετε γιατί θα κολλάει πολύ στα χέρια.
Σκεπάζετε το ζυμάρι με μία πετσέτα και αφήνετε για 1 ώρα να φουσκώσει πολύ.
Σε ένα ταψάκι βάζετε λαδόκολλα και μεταφέρετε εκεί το ζυμάρι.Το απλώνετε και το πατάτε με τα δάχτυλα να κάνει λακουβίτσες.Ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο.
Έπειτα βάζετε πάνω ότι υλικά θέλετε και πασπαλίζετε με ρίγανη. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 20'-25'.