Γεμιστά ρολλάκια κοτόπουλου (Cordon Blue)

Average: 4.8 (6 votes)
29 Οκτ 2013
Υλικά (2 μερίδες):
2 φιλέτα κοτόπουλο
4 φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν
4 φέτες γκούντα τυρί
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
τριμμένο κόλιανδρο (προαιρετικά)
1 αυγό
τριμμένη φρυγανιά
πάπρικα
Εκτέλεση :

Κόβετε τα φιλέτα παράλληλα στη μέση και παίρνετε 4 φιλέτα.Τα αλατοπιπερώνετε και αλείφετε το λιωμένο σκόρδο.

Σε κάθε φιλέτο τοποθετείτε 1 φέτα τυρί και 1 φέτα γαλοπούλα.

Τυλίγετε σε σφιχτά ρολλάκια και περνάτε πρώτα από το αυγό και στη συνέχεια από την φρυγανιά στην οποία έχετε ρίξει την πάπρικα και τον κόλιανδρο.Αν θέλετε μπορείτε να τα στερεώσετε με μία οδοντογλυφίδα.Τοπoθετείτε σε ελαφρά λαδωμένο ταψάκι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για περίπου 30 λεπτά.

Bon Appétit