Κοτομπέικον

Average: 4.8 (4 votes)
7 Νοε 2012
Υλικά :
2 φιλέτα κοτόπουλο
8 φέτες μπέικον
1 μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια ή 400 γρ. φρέσκα
1 κόκκινη πιπεριά
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση :

Κόβετε το κάθε φιλέτο κοτόπουλο παράλληλα να πάρετε 2 κομμάτια (δείτε την φωτογραφία) και έπειτα κόβετε το κάθε κομμάτι στα 2.Συνολικά από 2 φιλέτα θα πάρετε 8 κομμάτια κοτόπουλο.

Αλατοπιπερώνετε το κοτόπουλο.

Κόβετε την πιπεριά σε λωρίδες.

Παίρνετε μία φέτα μπέικον και τοποθετείτε πάνω της ένα κομμάτι κοτόπουλο.

Τοποθετείτε στο κέντρο μία λωρίδα κόκκινη πιπεριά.

Τυλίγετε σε ρολάκι.

Σε ένα ταψάκι ρίχνετε ελαιόλαδο να καλυφθεί ο πάτος.Τοποθετείτε τα κοτομπέικον, ρίχνετε τα μανιτάρια  και την πιπεριά που έμεινε σε κομμάτια.Ρίχνετε νερό σχεδόν να τα σκεπάσει και αλατοπιπερώνετε.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 C  για περίπου 45'.

Bon Appétit