Κοτόπουλο α λα κρέμ

Average: 5 (7 votes)
4 Φεβ 2013
Υλικά :
300 γρ. στήθος κοτόπουλο
250 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. μανιτάρια
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1-2 πράσινες πιπεριές
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. κάρυ
Εκτέλεση:

Κόβετε το στήθος κοτόπουλου σε κομμάτια και τσιγαρίζετε σε λίγο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά για 10'.Έπειτα βγάζετε το κοτόπουλο και το τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.

 

Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια και τις πιπεριές και όταν μαλακώσουν ρίχνετε το κοτόπουλο και σβήνετε με λευκό κρασί.

Ρίχνετε το αλάτι, το πιπέρι, την κρέμα γάλακτος και το κάρυ και ανακατεύετε.Αφήνετε να πάρει η κρέμα μια βράση.

Bon Appétit