Μπιφτέκια Κοτόπουλου

Average: 4.5 (4 votes)
11 Μαρ 2013
Υλικά:
500 γρ. κιμάς από κοτόπουλο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μεγάλο καρότο σε πολύ μικρά καρεδάκια
1 σκελίδα σκόρδο
4 φέτες αλεσμένο ψωμί του τόστ
1 αυγό
δυόσμο
ρίγανη
κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και το καρότο μέχρι να μαραθούν.Προς το τέλος προσθέτετε το λιωμένο σκόρδο.Αφήνετε να κρυώσει.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνετε καλά.

Πλάθετε 6 μεγάλα μπιφτέκια.

Ζεσταίνετε ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα μπιφτέκια ελάχιστα και από τις 2 πλευρές ίσα ίσα να θωρακιστούν.

Στη συνέχεια τα τοποθετείτε σε ένα ταψί και ψήνετε για 15' στους 180 C.

Bon Appétit